Säkerhet, alkoholpolicy & husregler

Emmes Retreat är en annorlunda mötes­ och rekreationsplats. Vi ber er ta i beaktande att terrängen här är stenig och ojämn, stigarna kan vara hala av regn eller snö, trapporna till trädhusen är branta. Det finns också eldstäder som gästerna själv ska sköta om i vissa stugor.

Allt detta tillsammans med alkohol är inte den bästa kombinationen. Detta är en orsak till varför vi inte har skaffat rättighet att servera alkohol. Alkohol och droger hör inte heller ihop med yoga, meditation och de naturupplevelser vi vill erbjuda våra gäster. Under slutna tillfällen kan man ändå ha med eget vin eller öl i små mängder.

Vi önskar att er vistelse vid Emmes Retreat skall vara så trygg och trevlig som möjligt. För att undvika olyckor hoppas vi att alkoholkonsumtionen hålls på en trygg nivå. Vi vill också påminna om att en egen fritidsförsäkring kan vara bra att ha.

Tack för er förståelse!

 

Att beakta:

  • Rökning är inte tillåten i någon av byggnaderna. Om du röker, önskar vi att du inte kastar fimpar i naturen. Cigarettfilter är gjorda av plast och om du kastar dem i miljön, dumpar du inte bara plasten utan också nikotinet, tungmetaller och många andra kemikalier i den omgivande miljön.
  • Trots att vi är stora djurvänner så tillåter vi inte att våra gäster har egna djur med under vistelsen. 
  • Vår hund Nando bor med oss på Emmes Retreat och rör sig fritt på gården och i huvudbyggnaden.
  • I trädhusen finns bara kallt vatten
  • Bastu, dusch och grillstuga används också av andra gäster
  • Eftersom trädhusen är fästa i trädstammar, så rör de på sig lite då det det blåser. Därför kan hörs lite knak och brak. Detta är inget att oroa sig för. Om vinden är så hård att det föreligger risk att vistas i stugorna, informeras gästerna om detta.

 

Avbokning av reservation:

Om du avbokar senare än 5 dygn före ankomstdatum, eller om du inte anländer, debiterar vi 100% av bokningens värde.

TOP