Skräddarsydda paket för företag, föreningar och organisationer

Rekreations-­ och UUA-dagar, ­mötespaket, utvecklings­- och planeringsdagar

Vi vill erbjuda Er en annorlunda upplevelse där fokus ligger på samvaro, god mat och vår finska natur, men vi kan även erbjuda er mötesutrymme om ni så önskar.

Ulla-Beth är utbildad arbetshandledare, som arbetat med yrkesrehabilitering, och håller gärna föreläsningar och gruppdiskussioner kring teman som arbetsglädje, stresshantering, välmående, kommunikation och teamarbete.

EXEMPEL PÅ PAKET

Naturpaket med övernattning i trädhus

Lämpligt för exempelvis företagsgäster och är beräknat för ett dygn för 6-10 personer. Tidtabell, aktiviteter och pris görs enligt era önskemål och er budget.

Ni anländer till Emmes Retreat kl. 13.00. Då börjar vi med ett hälsosamt mellanmål och information samt en djupavslappning som gör det lättare att lämna vardagsstressen och landa ” här och nu”. Efter inkvartering i trädhusen tar vi er med på en skogsvandring längs vackra stigar i omväxlande natur. Ni får använda era sinnen och njuta av stillheten, lyssna till naturen, se en del av Finlands flora med dess vackra naturfärger, känna de friska dofterna från skog, mossa och mark. Kanske sitta ner på en stubbe eller sten för att avnjuta kaffe med tilltugg.

Efter ett par tre timmar ute i skogen passar det säkert med bastubad i mjuk, välgörande värme där musklerna får återhämta sig. Kvällen avslutas med en god middag och trevlig samvaro.

Att sedan få tillbringa natten i våra mysiga trädhus uppe mellan tallarna blir förhoppningsvis en unik och annorlunda upplevelse för många.

På morgonen serveras en riklig frukost i huvudbyggnaden. Om ni vill har ni ännu möjlighet att gå ut och vandra eller paddla på egen hand innan ni avslutar vistelsen hos oss. Utcheckning är kl. 12.00.

Vad företagsgäster sagt om sin vistelse hos oss

TOP