TETSILE - övernatta i tält uppe i träden

Kan du föreställa dig hur det skulle vara att sova i ett Tentsile-tält, ett tält upphängt mellan tre trädstammar? Här kan du känna vinden i ansiktet och andas frisk luft. Lyssna till ljudet från sjön, se på molnen som rör sig på himlen och känna doften från skogen. Uppleva känslan av att träden skyddar och vakar över dig under natten. Nästa morgon när du vaknar, hälsas du kanske av fågelsång och solsken.

Du kan välja om du vill övernatta på en liten holme, dit du tar dig med kajak eller kanot, eller på Emmes Retreat-området, där det intill huvudbyggnaden finns, förutom trädhusen och yoga-paviljongen, en strandbastu med duschar och torrklosett, samt grillstuga som står till förfogande.

Utrustning du behöver ta med dig är öppet sinne, personliga hygienartiklar och kläder enligt väder. Tentsile-övernattning är speciellt lämplig för dig som vill ha upplevelser i naturen; att njuta av tystnaden, stillhet, avkoppling, lugn och ro.

Priser: 85€ per natt för 1 person, 130€ per natt för 2 personer

2 nätter -10% och för flera nätter -25%

Detta paket inkluderar övernattning i ett Tentsile-tält för 1-2 personer, nödvändig utrustning (sovsäckar eller täcken, kuddar, dynor och handdukar), instruktioner och hjälp med uppsättning av tältet, samt användning av kajaker och/eller kanoter och flytvästar, samt användning av dusch i bastubyggnaden

OBS! Väderreservation: storm / åskväder

Avbokning av reservation: Om du avbokar senare än 5 dygn före ankomstdatum, eller om du inte anländer, debiterar vi 100% av bokningens värde.

Vad våra gäster sagt om att övernatta i Tentsile-tält

Incheckning:

Utcheckning:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Vuxna:

Children:

 

 

Söker...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Fyll i dina uppgifter

Loading summary...

 

Godkänn våra villkor för denna bokning.

Du betalar senare. Totalpriset är  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Var snäll och kontrollera din bokning innan du klickar på "Boka nu".

 

TOP