OVAN - trädhuset över sjön

Ovan ligger, som namnet beskriver, lite ovanför, lite som om du skulle sväva över vattnet. Upp till trädhuset finns en ramp, så vid behov kan du ta dig dit med barnvagn, rullstol eller rollator. Från terrassen, som finns på tre sidor av huset, har du en mycket vacker utsikt över området och sjön. Om du är morgonpigg kan du inta din frukost i soluppgången på sjösidan av huset.

I Ovan finns mini-kök med gaskylskåp, kok- och diskmöjlighet samt en inva-anpassad torrklosett. Ovan har en enkelsäng och lämpar sig för en person som behöver rullator eller rullstol. Sängen dras dock lätt ut till dubbelsäng för två personer. Det lilla klaffbordet kan fällas ner så att en barnvagn eller liten baby-resesäng ryms in.

I övernattningspriset ingår sängkläder, handdukar, användning av kanoter och cyklar, användning av dusch i bastubyggnade, samt användning av sommarkök och grillstuga.

Bokningsregler: Minimi 2 nätter. Om du avbokar senare än 5 dygn före ankomstdatum, eller om du inte anländer, debiterar vi 100% av bokningens värde.

Vad våra gäster sagt om Ovan

Incheckning:

Utcheckning:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Vuxna:

Children:

 

 

Söker...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Fyll i dina uppgifter

Loading summary...

 

Godkänn våra villkor för denna bokning.

Du betalar senare. Totalpriset är  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Var snäll och kontrollera din bokning innan du klickar på "Boka nu".

 

TOP