OVAN - trädhuset över sjön

Ovan ligger, som namnet beskriver, lite ovanför, lite som om du skulle sväva över vattnet. Upp till trädhuset finns en ramp, så vid behov kan du ta dig dit med barnvagn, rullstol eller rollator. Från terrassen, som finns på tre sidor av huset, har du en mycket vacker utsikt över området och sjön. Om du är morgonpigg kan du inta din frukost i soluppgången på sjösidan av huset.

I Ovan finns mini-kök med gaskylskåp, kok- och diskmöjlighet samt en inva-anpassad torrklosett. Ovan har en enkelsäng och lämpar sig för en person som behöver rullator eller rullstol. Sängen dras dock lätt ut till dubbelsäng för två personer. Det lilla klaffbordet kan fällas ner så att en barnvagn eller liten baby-resesäng ryms in.

Priser från 165€ per natt

2 nätter -10%, för längre vistelse, fråga offert!

I övernattningspriset ingår sängkläder, handdukar, användning av grillstuga, kanoter och cyklar. Användning av dusch i bastubyggnaden hör också till, samt bastutur de kvällar bastun är varm. Varmt vatten för te och kaffe finns att tillgå i huvudbyggnaden. Övrig service, som frukost, lunch och middag, väljs vid bokning mot extra kostnad.

Avbokning av reservation: Om du avbokar senare än 5 dygn före ankomstdatum, eller om du inte anländer, debiterar vi 100% av bokningens värde.

Vad våra gäster sagt om Ovan

Incheckning:

Utcheckning:

Vuxna:

Children:

 

 

Söker...

Fyll i dina uppgifter

0

Discount:


Sammanfattning av bokning

Thanks for your reservation! We confirm that we have received your payment and have just sent you a confirmation email at with the following details:

Tack för din bokning! Vi har skickat ett bekräftelsemejl till med följande detaljer::

Incheckning: - Ändra
Utcheckning: - Ändra
Antal nätter:
Vuxna: - Ändra
Boende: - Ändra

Boendets pris:
Price includes:
Tilläggstjänster: -
Coupon amount:
Rabatt:

Totalpris:

Vi ses snart!

See you soon!

Godkänn våra villkor för denna bokning.

Du betalar senare. Totalpriset är

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Var snäll och kontrollera din bokning innan du klickar på "Boka nu".

 

TOP