HAVEN - trädhuset av glas

Haven (som betyder hamn/tillflyktsort) ligger lite vid sidan om, en bit längre bort från huvudbyggnaden och de övriga husen. Med andra ord ett perfekt ”hideaway för turturduvor”, eller om du kommer på eget retreat och vill vara helt för dig själv. Varje sommar har Haven också fått fungera som bröllopssvit.

Här finns inget extra, bara en bred och bekväm säng, nästan som att sova mitt ute i naturens famn. Här är du omgiven av gröna träd och getpors, vatten och himmel. Glasväggarna och -taket är tjocka, isolerade värmeglas som stänger ut ljudet och håller in värmen. Allt detta gör att du upplever en underbar känsla av stillhet och en otrolig närhet till naturen. Haven har gasuppvärmning, så huset hållas varmt även om temperaturen smyger lite under nollstrecket. Torrklosetten finns i ändan av husets terrass.

Under år 2022 bokas minimi 2 nätter, för längre vistelse -25%

I övernattningspriset ingår sängkläder, handdukar, användning av kanoter och cyklar, användning av dusch i bastubyggnade, samt användning av sommarkök och grillstuga. Frukost kostar 12€/person och bastutur 10€/person.

Avbokning av reservation: Om du avbokar senare än 5 dygn före ankomstdatum, eller om du inte anländer, debiterar vi 100% av bokningens värde.

Vad våra gäster sagt om Haven

Incheckning:

Utcheckning:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Vuxna:

Children:

 

 

Söker...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Fyll i dina uppgifter

Coupon

If you have a coupon code enter it in the field below and click on apply.

 

 

Loading summary...

 

Godkänn våra villkor för denna bokning.

Du betalar senare. Totalpriset är  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Var snäll och kontrollera din bokning innan du klickar på "Boka nu".

 

TOP