EXEMPEL PÅ REKREATIONSPAKET VID EMMES RETREAT
 1. UUA-dagar för arbetsplatser, 3 olika alternativ

Vi inleder dagen med välkomstkaffe och lite information om det kommande programmet. Eftersom vi vill erbjuda våra gäster en vistelse utan stress, så får ni ta del av en djupavslappning som hjälper er att verkligen landa i nuet och koppla av. Därefter blir det en guidad rundtur på området, så ni får andas lite frisk luft och sträcka på benen. Ifall ni stannar över natten får ni nu installera er i trädhusen ni ska bo i.

Lunchen, som serveras i huvudbyggnaden, hoppas vi att ni ska njuta av med alla era sinnen och verkligen ta er tid att äta i lugn och ro.

Eftermiddagen ägnar ni sen åt föreläsning, gruppdiskussion och praktiska övningar, kanske delvis ute i naturen, kring ämnet ni valt som tema för er vistelse. Kaffe med kaka avnjuts innan det är dags att fara hemåt igen. Väljer ni att stanna lite längre kan ni bada bastu och äta en lätt kvällsbit innan ni far hem.

Kvällsprogrammet för övernattningsgäster består av middag, bastubadande och fri samvaro, kanske med inslag av sång och musik om ni så önskar. Det finns också möjlighet till kvällsyoga eller –avslappning innan ni drar er tillbaka till trädhusen för att sova.

Dag 2 börjar med en riklig frukost innan det igen är dags för aktiviteter ute eller inne. Före lunchen är det utcheckning från trädhusen och efter lunchen fortsätter aktiviteterna ännu en stund, innan er vistelse avslutas med kaffe och utvärdering innan ni styr kosan hemåt igen.

Exempelprisen nedan är beräknade för 10 personer där program, mat och hyra av utrymmen ingår.

Pris I: 6 timmar, 65€/person

Pris II: 9 timmar, 90€/person

Pris III: 2-dagars paket med övernattning, 195€/person

Ta kontakt så kan vi tillsammans planera ett program som passar just er grupp!

2. Naturpaket med övernattning i trädhus (t.ex. åt företagsgäster)

Vi vill erbjuda Er och Era gäster en annorlunda upplevelse där focus ligger på samvaro, god mat och vår finska natur, men vi kan även erbjuda er mötesutrymme om ni så önskar. Vi strävar till att tillreda vår mat av ekologisk och närproducerade råvaror.

Exemplet nedan är beräknat för ett dygn för 5-10 personer. Tidtabell, aktiviteter och pris kan naturligtvis justeras enligt era önskemål och er budget.

Ni anländer till Emmes Retreat t.ex.kl.13.00 då vi startar med ett hälsosamt mellanmål, information och en djupavslappning som gör det lättare att lämna vardagsstressen och landa i ”nuet”.

Efter inkvartering i trädhusen, tar vi er med längs vackra stigar i omväxlande natur. Ni får använda era sinnen och njuta av stillheten, lyssna till naturen, se en del av Finlands flora med dess vackra naturfärger, känna de friska dofterna från skog, mossa och mark. Kanske sitta ner på en stubbe eller sten för att avnjuta kaffe med tilltugg. Utfärden avslutas med en paddlingstur tillbaka till Emmes Retreat.

Efter ca.3 timmar ute i skogen och på sjön passar det säket med bastubad i mjuk,  välgörande värme där musklerna fåråterhämta sig. Kvällen avslutas med en god middag och trevlig samvaro. Att sen få sova i våra mysiga trädhus uppe mellan tallarna blir säkert en unik och annorlunda upplevelse för många.

På morgonen serveras en riklig frukost i huvudbyggnaden. Utcheckningen är kl.12.00.så om ni vill, har ni ännu möjlighet att gå ut och vandra eller paddla på egen hand innan ni avslutar vistelsen hos oss.

Paketpris för allt detta: 295€/person (moms ingår)

Övriga aktiviteter, behandlingar och tjänster som kan köpas, hittar ni här: