Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GroundingYin®Yoga & Meditation

7 september, 2021 kl. 18:00 - 20:00

20€

Välkommen med på GroundingYin®Yoga & Meditation i september kvällens skymning.

Hösten medför omställningar både för naturen och för kroppen, precis som alla årstidsväxlingar gör. Hösten är tiden då det varma vädret (yang) går över i höstens och vinterns kyligare (yin) klimat. Vi behöver börja spara energi, så att vi klarar oss genom hela vintern utan att bli sjuka. Under hösten behöver vi därför dra ner på takten efter sommarens ofta aktiva liv. Lugn yoga, meditation, andningsövningar och sköna skogspromenader är att rekommendera. Lätt jogging är bra då det ökar rörelsen av qi i kroppen.

Vi behöver avsätta tid för oss själva, utan att ha dåligt samvete. Stanna upp, sortera bort det vi inte behöver, sova mera än under sommarens ljusa nätter. Mörkret är tillåtande och uppmanar oss till detta.

Det är av stor vikt vad vi äter och hur vi förbereder dig inför varje årstidsskiftning, så våra matvanor behöver också ändras till hösten. Det som sensommaren gett oss genom sin skörd passar nu utmärkt att tillaga. Grytor, soppor och kryddiga långkok kompenserar kylan vi börjar känna av utomhus.

Det finns mycket vi själva kan göra för att ta kontroll över vårt eget välbefinnande. Var lyhörd på vad kroppen och sinnet behöver för att fungera på bästa möjliga sätt.

Vi börjar med att stanna upp läänge i några Yin-positioner som hör ihop med hösten och metall-elementet. Ulla-Beth ger även behandling av akupunkter och meridianer i de olika positionerna, om du så önskar.

Vi avslutar med en halvtimmes meditation.

Med ryms 6 deltagare.  Anmälningar görs här, senast 3.9.2021: https://forms.gle/DJw44vwtEB7jprBA7

Om intresse finns, så träffas vi 4 tisdagskvällar i september. Totala priset för 4 gånger är 70€

 

Detaljer

Datum:
7 september, 2021
Tid:
18:00 - 20:00
Kostnad:
20€
Evenemang Kategori:
TOP