ESIMERKKEJÄ VIRKISTYSPAKETTIEN SISÄLLÖSTÄ
1. Esimerkki TYHY-paketeista työyhteisöille, 3 erillaista

Saatte nauttia aamukahvista samalla kun annamme teille hyödyllistä tietoa liittyen virkistyspäiväänne. Toivomme että ohjattu syvärentoutus kahvin jälkeen auttaa teitä löytämään sisäistä rauhaa ja läsnäoloa tähän hetkeen, jotta saatte kaiken irti päivän antista. Sitten onkin hyvää virkistyä pienellä kävelyllä, hengittää puhdasta ja raikasta ilmaa, samalla kun tehdään tutustumiskierros alueellamme. Yöpyjät saavat majoittua puumajoihin ennen lounasta.

Lounas tarjoillaan päärakennuksessa, ja toivomme että syötte ja nautitte kaikessa rauhassa, kaikilla aisteilla.

Iltapäivällä teidän valitsemanne luentoaihe on keskipisteessä, käydään ryhmäkeskusteluja ja tehdään harjoituksia, ehkä osittain ulkona luonnossa. Kahvia ja kakkua nautitaan ennen kuin on aika lähteä kotiin. Jos haluatte viipyä vähän kauemmin, voitte vielä saunoa ja syödä kevyttä iltapalaa ennen kuin suunnaatte kotiin päin.

Yövieraiden iltaohjelma koostuu päivällisestä, saunomisesta ja yhdessäolosta, mahdollisesti tarjoamme teille kitaransoittoa ja (yhteis)laulua jos niin haluatte. Halukkaat voivat osallistua iltajoogaan tai syvärentoutukseen ennen nukkumaanmenoa.

Päivä 2 alkaa runsaalla aamiaisella ennen kuin taas on aika keskittyä päivän teema-ohjelmaan. Ennen lounasta, on puumajojen luovutus ja lounaan jälkeen päivän teema jatkuu jonkin aikaa. Vierailunne päättyy iltapäiväkahviin ja toivomme että lähdette kotiin virkistyneinä ja levollisin mielin.

Esimerkkihinnat on laskettu 10 hengelle ja hintoihin sisältyy ohjelmaa, ruokaa ja tilojen vuokrat.

Hinta I: 6 tuntia, 65€/henk.

Hinta II: 9 tuntia, 90€/henk.

Hinta III: 2-päivän paketti yöpymisellä, 195€/henkilö

Ota yhteys, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti!

2. Luontoelämyksiä ja puumaja-majoitusta (esimerkiksi yritysvieraille)

Haluamme tarjota Teille ja Teidän vieraille erilaisen elämyksen jossa keskitytään yhdessäoloon,, hyvään ruokaan ja suomalaiseen luontoon, mutta meiltä löytyy myös kokoustilaa jos sellaista toivotte. Pyrkimyksenä on tehdä ruokaa ekologisista ja lähituotetuista ruoka-aineista.

Tässä esimerkissä esitämme yhden vuorokauden paketti, 5-10 hengelle. Aikataulut, ohjelmat ja hinnat voidaan tietysti muokata teidän toivomuksien ja budjetin mukaan.

Saavutte Emmes Retreatiin esim. klo.13.00 jolloin aloitamme terveellisellä välipalalla, infolla sekä syvärentoutuksella, jonka avulla on helpompi jättää työstressiä taakseen ja laskeutua ”tähän hetkeen”.

Kun olette majoittuneet puumajoihin, lähdetään vaeltam kauniita metsäpolkuja pitkin vaihtelevassa maisemassa. Saatte aistien avulla nauttia hiljaisuudesta, kuunnella luonnon ääniä, nähdä ja ihailla Suomen kasvistoa kauniilla luonnonväreillään, tuntea metsän, sammaleen ja maan raikasta tuoksua. Ehkä istua kannon tai kiven päällä nauttimassa kahvista ja voileivästä. Ulkoilunne päättyy melontaretkeen, mikä vie teidät takaisin Emmes Retreatiin.

Kun on vietetty n.3 tuntia metsässä ja järvellä, onkin varmasti ihanaa mennä saunomaan, nauttia miedoista löylyista ja antaa lihasten levätä. Päivän päätteeksi saatte nauttia päivällistä ja mukavasta yhdessäolosta.

Yöpyminen tapahtuu mäntyjen välisissä tunnelmallisissa puumajoissa, mikä monelle voi olla erilainen ja ainutlaatuinen kokemus.

Aamulla päärakennuksessa on tarjolla runsas aamiainen. Majojen luovutus on viimeistään klo.12.00, joten ennen lähtöä on vielä mahdollisuus mennä kävelylle tai melomaan omin päin.

Pakettihinta tästä: 295€/henkilö (sis.alv.)