Turvallisuus, alkoholipolicy & talon sääntöjä

Emmes Retreat on erilainen kokous­ ja virkistyspaikka.

Pydämme teitä ottamaan huomioon, että maasto täällä on kivinen ja epätasainen, polut voivat olla liukkaita sateen tai lumen takia, portaat puumajoihin ovat jyrkkiä. Joissakin mökeissä on tulisijoja mistä vieraat itse huolehtivat.

Nämä seikat yhdessä alkoholin kanssa ei ole paras mahdollinen yhdistelmä. Tämä on yksi syy miksi emme ole hankkineet alkoholin tarjoiluoikeutta. Alkoholi ja huumeet eivät liioin kuulu yhteen joogaan, meditaatioon tai luontoelämyksiin mitkä täällä haluamme tarjota vieraillemme.

Silloin kuin kyseessä on suljettu tilaisuus, vieraat kuitenkin voivat tuoda pieniä määriä viiniä tai olutta.

Toivomme että vierailunne Emmes Retreatissä olisi mahdollisimman turvallinen ja mukava. Onnettomuuksien välttämiseksi alkoholin käyttö tulisi sen takia pysyä turvallisella tasolla

Haluamme myös muistuttaa, että oma vapaajanvakuutus on hyvä olla voimassa vierailun aikana.

Kiitos ymmärryksestä!

 

Huomioitava:

  • Tupakointi on kielletty kaikissa rakennuksissa. Jos poltat, ethän heitä tumppeja luontoon, kiitos! Savukkeen suodattimet on valmistettu muovista ja jos heität niitä ympäristöön, niin muovin lisäksi myös nikotiini, raskasmetallit ja monet muut kemikaalit saastuttavat ympäristöä.
  • Vaikka itse rakastamme eläimiä, niin meille ei saa ottaa lemmikkieläimiä mukaan majoihin.
  • Meidän koiramme Nando asuu meidän kanssamme Emmes Retreatissä ja oleskelee vapaana myös päärakennuksessa ja pihapiirissä.
  • Majoissa on pelkästään kylmää vettä
  • Sauna, suihkut ja grillitupa on myös muiden vieraiden käytössä
  • Koska puumajat ovat kiinnitettyjä mäntyihin, ne voivat liikkua hieman tuulessa. Siksi kuuluu joskus narinaa ja paukahduksia. Tästä ei kannata huolestua. Jos tuuli muuttuu niin voimakkaaksi, että on vaara olemassa, asiasta ilmoitetaan vieraille.

 

Varausehdot

Jos peruutat varauksesi myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua saapumisaikaa,  tai et saavu, veloitetaan 100% varauksen arvosta.

TOP