Hoitoja & terapia

Ulla-Beth on rek. psyk. terapeutti, työnohjaaja, rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja GroundingYin joogaohjaaja.

Ulla-Bethilla on vastaanotto Alavetelissä sekä kesäsesongin aikana (toukokuu-syyskuu) hoitoja annetaan myös Emmes Retreatissä.

Varaa aika puhelimitse puh. 050-3545813 tai sähköpostilla emmesretreat@gmail.com

HOITOJA

(sis. alv 24%)

Yksilöllinen syvärentoutus

45 min 45€

Yksilörentoutuksen tavoitteena on yleistä rentoutumista, virkistäytymistä sekä tietoisuutta omista tuntemuksistasi, niin kehossa kun mielessä. Aloitan haastattelulla, jolloin voit kertoa omista tavoitteistasi, jos niitä on. Rentoutuksen jälkeen on vielä aikaa keskustella, jos on tarvetta. Yksilörentoutus sopii ihan kaikille. Kesto on n.45 min ja se voidaan toteuttaa myös sarjakäynteinä tarvittaessa.

Yksilöllinen suggestiorentoutus haastattelulla ja nauhoituksella

90 min 105€

Suggestiorentoutusta nauhoituksella voidaan käyttää välineenä esim. seuraavissa tilanteissa: painonhallinta, tupakasta vieroitus, unihäiriöt, kivunhoito/-hallinta/-lievitys, erilaiset ahdistustilat, fobiat, esiintymisjännitys, erillaiset jännitystilat, itsetunnon kohotus, oman elämän hallinta, urheilun psyykkinen valmennus jne.

Reiki tai intuitiivinen energiahoito

45 -75 min. Hinnat alk. 45€

Reikihoito vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa, sekä tasapainottaen kehon omaa energiaverkkoa. Tämän seurauksena kehon oma vastustuskyky kasvaa ja kehon omat tervehtymisprosessit stimuloituvat voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja voimaa, uskoa omaan itseen ja elämään.

Intuitiivinen energiahoito pareille

60 min 75€

Syvärentoutus + intuitiivinen energiahoito

60 min 60€

Ryhmärentoutus

Pyydä tarjous

Ryhmärentoutus voi olla yksittäinen kerta tai muutaman kerran sarja. Tavoitteena on oppia rentoutumaan erilaisin rentoutusmenetelmin ja löytämään itselle juuri sopiva rentoutumistapa. Tarkoituksena on, että ihminen oppii itse rentouttamaan itsensä aina tarpeen tullen. Ryhmärentoutuksen kesto on 30-45 min. Mielelläni tulen myös työpaikoille / kouluihin pitämään ryhmärentoutuksia.

AccessBars® -hoito

60 min 60€

AccessBars-hoito on kevyt kosketusterapia, jonka aikana käydään läpi pään alueella olevia 32 elämän eri osa-alueen pistettä. Pisteiden käsittely auttaa pääsemään eroon rajoituksista ja esteistä, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Stressi ja ahdistuneisuus hellittävät ja olosi on rentoutunut. Hoito auttaa stressaantunut keho palautumaan ja vaikutus menee solutasolle asti. Tämä hoito sopii kaikille, niin aikuisille kun lapsille. Erityisesti lapset (ja aikuiset) joilla on todettu esim. ADD tai ADHD voivat hyötyä hoidosta. AccessBars-hoidosta on myös apua henkilöille, joilla on stressiä, uupumusta tai krooninen särky.

GroundingYin®Jooga

65€/henkilö, pyydä tarjous ryhmille

GroundingYin®YogaTreatment on Suomessa kehitetty menetelmä, jossa Yin Joogan asanoihin yhdistyy meridiaanien sekä akupisteiden käsittelyä, kevyesti hieroen ja painellen käsillä, sormilla ja peukaloilla. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida, lisätä ja tasapainottaa energian virtausta kehossa. Hermoston rauhoittava vaikutus saavutetaan yhdistämällä jooga asanat ja energiatyö.

Pysyt noin 5-10 minuuttia yhdessä asennossa, jolloin ohjaaja käsittelee kehon eri osia. Lihasten pitäminen rentoina tekee sen että sidekudos avautuu hitaasti, mikä tarkoittaa, että kerätyt kuona aineita poistuvat kehosta tehokkaammin.

TERAPIA & TYÖNOHJAOUS

(terapia alv 0%, työnohjaus alv 24%)

Työnohjaajan ja terapeutin rooleissa asiakkaiden hyvinvointi ja psyykkinen jaksaminen on minulle tärkeä asia. Työnohjaajana kiinnitän usein huomiota uupumisen, myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen riskeihin ja ennaltaehkäisyyn. Kommunikointi, vuorovaikutus ja työmotivaatio ovat myös aina ajankohtaisia asioita työyhteisössä. 

Terapeuttina lähellä sydäntäni on kriisi- ja traumakäsittely, rikkoutuneen minäkuvan uudelleen rakentaminen ja itsetunnon vahvistaminen. Kaikki ihmiset eivät pysty ilmaisemaan kokemuksiaan, tunteitaan ja reaktioitaan sanoin. Siksi käytän sekä terapiassa että työnohjauksessa keskustelun lisäksi myös toiminnallisia ja visuaalisia menetelmiä, kuten terapiakortteja, maalaamista,kirjoittamista, erilaisia ​​NLP- ja NVC-harjoituksia, rentoutustekniikoita ja hengitysharjoituksia.

Psykoterapia

hinnat alkaen 60€

Yksilö- ja ryhmätyönohjausta

Pyydä tarjous

LUOENTOJA

(alv 24%)

Teemat: työhyvinvointi, stressinhallinta, kommunikointi, tiimityöskentely, luonto hyvinvoinnin lähteenä.

Pyydä tarjous

Hello World!

TOP