Räätälöidyt paketit yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille

­Virkistys-­ ja tyhy-­päiviä, kokous-­paketteja sekä kehitys­- ja suunnittelupäiviä

Haluamme tarjota Teille erilaisen elämyksen jossa keskitytään yhdessäoloon, hyvään ruokaan ja suomalaiseen luontoon, mutta toki meiltä löytyy myös kokoustilaa jos semmoista tarvitaan.

Ulla-Beth on koulutettu työnohjaaja, joka on työskennellyt ammatillisen kuntoutuksen parissa. Hän pitää mielellään luentoja ja ryhmäkeskusteluja mm. työmotivaatiosta ja -ilosta, stressinhallinnasta, hyvinvoinnista, kommunikoinnista ja ryhmätyöskentelystä.

ESIMERKKI

Luontoelämyksiä ja puumajamajoitusta

Tässä esimerkissä (esimerkiksi yritysvieraille) esitämme yhden vuorokauden paketti, 6-10 hengelle. Aikataulut, ohjelmat ja hinnat muokataan teidän toivomusten ja budjetin mukaan.

Saavutte Emmes Retreatiin klo 13.00 ja aloitamme terveellisellä välipalalla, infolla sekä syvärentoutuksella, jonka avulla on helpompi jättää työstressiä taakseen ja laskeutua ”tähän hetkeen”.

Kun olette majoittuneet puumajoihin,  ohjelmassa voisi olla metsävaellus kauniita metsäpolkuja pitkin. Saatte aistien avulla nauttia hiljaisuudesta, kuunnella luonnon ääniä, nähdä ja ihailla Suomen kasvistoa kauniilla luonnonväreillään, tuntea metsän, sammaleen ja maan raikasta tuoksua. Ehkä istua kannon tai kiven päällä nauttimassa kahvista ja voileivästä.

Kun on vietetty pari kolme tuntia metsässä, onkin varmasti ihanaa mennä saunomaan, nauttia miedoista löylyistä ja antaa lihasten levätä.

Päivän päätteeksi saatte nauttia päivällisestä ja mukavasta yhdessäolosta. Yöpyminen tapahtuu mäntyjen välisissä tunnelmallisissa puumajoissa, mikä monelle voi olla erilainen ja ainutlaatuinen kokemus.

Aamulla päärakennuksessa on tarjolla runsas aamiainen. Majojen luovutus on viimeistään klo.12.00, joten ennen lähtöä on vielä mahdollisuus mennä vaikka kävelylle tai melomaan omin päin.

Palautetta vierailtamme

TOP