TETSILE-teltta

Osaatko kuvitella miltä tuntuisi nukkua ilmassa leijuvassa Tentsile-teltassa? Voit tuntea tuulen vire ja raitis ilma kasvoilla. Kuunnella veden liplatusta, katsella kuinka pilvet liikkuvat taivaalla ja tuntea metsän tuoksuja. Koet kuinka puut suojaavat ja kannattelevat vahvoilla rungoillaan läpi yön, untasi valvoen. Aamulla aurinko herättää ja linnut tervehtivät iloisesti ja toivottavat sinulle hyvää huomenta.

Voit valita, haluatko yöpyä pienen melontamatkan päässä sijaitsevassa saaressa vai Emmes Retreatin alueella, missä päärakennuksen lisäksi, myös rantasauna suihkuineen, grillitupa sekä kuivakäymälä on vieraiden käytettävissä.

Mukaan on hyvää ottaat; avoin mieli, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, sekä säänmukainen varustus. Tentsile-elämys soveltuu erityisesti Sinulle, joka haluaa päästä nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä ja kokemuksista, hiljaisuudesta, rentoutumisesta ja omasta rauhasta.

Hinnat:

85€/yö 1 henkilö, 130€/yö 2 henkilöä

Tähän pakettiin sisältyy: yöpyminen 1-2 hengen Tentsile-teltassa, tarvittavat majoitus- ja peseytymistarvikkeet (makuupussit tai täkit, tyynyt, alusta ja pyyhkeet), tentsilen asennuksen oppaan avustuksella, kajakit tai kanootti ja pelastusliivit. Suihkun käyttö saunarakennuksessa, ja saunavuoro silloin kun sauna on lämmitettynä.

Huom! Säävaraus: myrsky/ukkonen

Varausehdot: jos peruutat varauksesi myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua saapumisaikaa, tai et saavu, veloitetaan 100% varauksen arvosta.

Palautetta vierailtamme

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuiset:

Children:

 

 

Etsii..

Täytä henkilötietojasi

0

Discount:


Varauksen yhteenveto

Thanks for your reservation! We confirm that we have received your payment and have just sent you a confirmation email at with the following details:

Kiitos varauksestasi! Olemme lähettäneet varausvahvistuksen

Tulopäivä: - Muuta
Lähtöpäivä: - Muuta
Vuorokausien lukumäärä:
Aikuiset: - Muuta
Majoitus: - Muuta

Yöpymisen hinta:
Price includes:
Lisäpalvelut: -
Coupon amount:
Alennus:

Kokonaishinta:

Nähdään pian!

See you soon!

Hyväksy varauksen ehdot.

Maksat myöhemmin. Yhteishinta on

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Ole ystävällinen ja tarkista varauksesi ennen kuin valitset ”Varaa nyt”.

 

TOP