Puumaja Ovan

Puumaja Ovan (Yllä) on, kuten nimi kuvaa, hiukan yläpuolella. Näyttää melkein siltä että maja leijuisi veden yläpuolella. Ovan-majaan johtaa ramppi, joten pääset sinne tarvittaessa lastenrattailla, pyörätuolilla tai rollaattorilla. Terassi ympäröi majaa kolmelta puolelta, ja sieltä on erittäin kaunis näkymä alueelle ja järvelle. Järven puolelta voit nauttia aamiaista auringonnousussa, jos olet aamuvirkku. Ovanissa on mini-keittiö pienellä kaasujääkaapilla kaasuliedellä sekä inva-sovellettu kuivakäymälä.

Tässä majassa on yhden hengen sänky, mainio jos tulet yksin tai tarvitset rollaattorin tai pyörätuolin. Sängyn voi kuitenkin helposti muuttaa parivuoteeksi, jos teitä on kaksi. Pieni klaffipöytä voidaan helposti taittaa alas, jos mukana on vauva ja lastenrattaille tai vauvan matkasängylle tarvitaan tilaa.

Hinnat alk. 165€/yö

2 yötä -10%, pidempään oleskeluun, kysy tarjousta

Yöpymishintoihin sisältyy lakanat, kylpypyyhkeet, suihkun käyttö saunarakennuksessa, saunavuoro silloin kun sauna on lämmitettynä, sekä kajakkien, kanoottien ja pyörien käyttö sopimuksen mukaan. Lämmintä vettä teetä ja kahvia varten saatavana päärakennuksest. Muut palvelut, kuten aamiainen, lounas ja illallinen, voidaan tilata lisämaksusta varauksen yhteydessä.

Varausehdot: Jos peruutat varauksesi myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua saapumisaikaa, tai et saavu, veloitetaan 100% varauksen arvosta.

Palautetta vierailtamme

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

Aikuiset:

Children:

 

 

Etsii..

Täytä henkilötietojasi

0

Discount:


Varauksen yhteenveto

Thanks for your reservation! We confirm that we have received your payment and have just sent you a confirmation email at with the following details:

Kiitos varauksestasi! Olemme lähettäneet varausvahvistuksen

Tulopäivä: - Muuta
Lähtöpäivä: - Muuta
Vuorokausien lukumäärä:
Aikuiset: - Muuta
Majoitus: - Muuta

Yöpymisen hinta:
Price includes:
Lisäpalvelut: -
Coupon amount:
Alennus:

Kokonaishinta:

Nähdään pian!

See you soon!

Hyväksy varauksen ehdot.

Maksat myöhemmin. Yhteishinta on

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

Ole ystävällinen ja tarkista varauksesi ennen kuin valitset ”Varaa nyt”.

 

TOP