Puumaja Ovan

Puumaja Ovan (Yllä) on, kuten nimi kuvaa, hiukan yläpuolella. Näyttää melkein siltä että maja leijuisi veden yläpuolella. Ovan-majaan johtaa ramppi, joten pääset sinne tarvittaessa lastenrattailla, pyörätuolilla tai rollaattorilla. Terassi ympäröi majaa kolmelta puolelta, ja sieltä on erittäin kaunis näkymä alueelle ja järvelle. Järven puolelta voit nauttia aamiaista auringonnousussa, jos olet aamuvirkku. Ovanissa on mini-keittiö pienellä kaasujääkaapilla kaasuliedellä sekä inva-sovellettu kuivakäymälä.

Tässä majassa on yhden hengen sänky, mainio jos tulet yksin tai tarvitset rollaattorin tai pyörätuolin. Sängyn voi kuitenkin helposti muuttaa parivuoteeksi, jos teitä on kaksi. Pieni klaffipöytä voidaan helposti taittaa alas, jos mukana on vauva ja lastenrattaille tai vauvan matkasängylle tarvitaan tilaa.

Yöpymishintaan sisältyy lakanat, kylpypyyhkeet, suihkun käyttö saunarakennuksessa, kanoottien ja pyörien käyttö, sekä kesäkeittiön ja grillituvan käyttö.

Varausehdot: Minimi 2 yötä. Jos peruutat varauksesi myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua saapumisaikaa, tai et saavu, veloitetaan 100% varauksen arvosta.

Palautetta vierailtamme

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Aikuiset:

Children:

 

 

Etsii..

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Täytä henkilötietojasi

Loading summary...

 

Hyväksy varauksen ehdot.

Maksat myöhemmin. Yhteishinta on  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Ole ystävällinen ja tarkista varauksesi ennen kuin valitset ”Varaa nyt”.

 

TOP