LASIMAJA HAVEN

Haven (satama/turvapaikka) on hieman kauempana pois päärakennuksesta ja muista majoista. Toisin sanoen, täydellinen piilopaikka "kyyhkyläisille” tai jos joku muuten vain haluaa olla omissa oloissaan. Joka kesä Haven on myös toiminut hääsviittinä.

Tässä majassa ei ole mitään ylimääräistä, vain leveä ja sopivan pehmeä sänky, melkein kuin nukkuisit luonnon sylissä. Ympärillä on puiden ja suopursujen vehreys, vesi ja taivas. Lasiseinät ja -katto ovat paksua, eristettyä lämpölasia joka sulkee äänet pois ja pitää lämmön sisällä. Sen takia täällä kokemus luonnon hiljaisuuteen ja läheisyyteen on aivan erillainen. Havenissa on kaasulämmitys, joten maja pysyy lämpimänä, vaikka lämpötila hiipisi hieman nollankin alapuolelle. Kuivakäymälä sijaitsee terassin päädyssä.

Yöpymishintaan sisältyy lakanat, kylpypyyhkeet, suihkun käyttö saunarakennuksessa, kanoottien ja pyörien käyttö, sekä kesäkeittiön ja grillituvan käyttö.

Varausehdot: Minimi 2 yötä. Jos peruutat varauksesi myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua saapumisaikaa, tai et saavu, veloitetaan 100% varauksen arvosta.

Palautetta vierailtamme

Tulopäivä:

Lähtöpäivä:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Aikuiset:

Children:

 

 

Etsii..

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Täytä henkilötietojasi

Loading summary...

 

Hyväksy varauksen ehdot.

Maksat myöhemmin. Yhteishinta on  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Ole ystävällinen ja tarkista varauksesi ennen kuin valitset ”Varaa nyt”.

 

TOP