A place for silence

Haluamme tarjota vieraillemme paikka missä levätä ja rentoutua. Täällä kauniin luonnon keskellä sinua odottaa tyrmäävä hiljaisuus rauhallisessa ympäristössä, missä sekä ruumis että sielu lepää. Toivomme että muutaman tunnin tai muutaman päivän ajaksi, voisit jättää arjen stressiä taaksesi ja nauttia miellyttävästä, rentouttavasta lomasta ilman vaatimuksia.

MEISTÄ

Emmes Retreatin omistajat, Ulla-Beth Mäki-Jussila ja Henrik Wiik, ovat unelmoineet elämästä ilman stressiä, niin itselleen kuin muille. Nyt unelmasta on tullut totta ja Emmes Retreatin toiminta kasvaa ja kehittyy koko ajan.

Ulla-Beth on koulutukseltaan perheterapeutti (rek. psyk.terapeutti), työnohjaaja ja rentoutusohjaaja. Hän haluaa auttaa ihmisiä uskaltamaan tekemään muutoksia elämäänsä, sekä luottamaan itseään ja kykyihinsä selviytyä elämän haasteista.

U-B:n ammatillinen ura alkoi hammashoitajana, mutta ammattitaudin kautta hän sai tilaisuuden ruveta opiskelemaan uudelleen. Sosiaaliohjaaja-tutkinnon jälkeen(1995) hän oli töissä Vaasan ensi- ja turvakodissa useita vuosia ja erikoistui sinä aikana kriisi- ja traumatyöskentelyyn.

Vuonna 2003 hän siirtyi Norrvalla Kuntoutuskeskuksen töihin ja samaan aikaan opiskelut
työnohjaajaksi alkoivat. Ammatillisen kuntoutuksen psykososiaalinen puoli oli päätyönä muutaman vuoden aikana. Vuonna 2007 opiskelut perheterapeutiksi alkoi ja silloin U-B perusti oman yrityksen.

Henrik on koulutukseltaan rakennusinsinööri, mutta uusi ura on auennut opiskelemalla joogaopettajaksi Suomen Joogaopistossa.

Hänellä on ollut oma rakennusyritys vuodesta 1985 lähtien. Hänen suunnittelu- ja rakennustaidoista on ollut paljon hyötyä nyt, koska hän on itse suunnitellut, piirtänyt ja ollut mukana rakentamassa Emmes Retreatiä.

Henrik on positiivinen elämänfilosofi joka uskoo siihen että oma asenne on kaikki kaikessa joka tilanteessa. Hän on jo vuosia ollut kiinnostunut joogasta ja meditaatiosta. Kirjallisuuden kautta hän on tutustunut itämaiseen filosofiaan ja sen mukaan ruvennut harrastaa sitä myös käytännössä.

Syksyllä 2008 Henrikin ja Ulla-Bethin tiet kohtasivat. He huomasivat aika nopeasti että heidän ajatusmaailma ja arvot olivat samankaltaisia ja näin yhteiset unelmat ja visiot saivat alkuunsa.

Näin Emmes Retreat pikku hiljaa on syntynyt ja toivomme että tulevaisuutemme on täynnä positiivista energiaa, inspiraatiota, rakkautta ja elämäniloa jonka voimme jakaa myös vieraidemme kanssa!

// Ulla-Beth & Henrik

TOP