Loading Events

« All Events

Feminine Yin®: Hyvän olon ja elinvoiman kesä- retriitti naisille

July 2 kl. 15:00 - July 4 kl. 12:00

340€
Tervetuloa mukaan Feminine Yin®-joogaretriittiin. Ohjaajana on Minna Andersson, GroundingYin®- Joogahoidon ja Feminine Yin®- Joogaharjoituksen kehittäjä. Lisätietoa hänestä löytyy Täältä.

 

Retriitin aloittaa perjantaina ihana, rauhoittava ja luonto-energiaan laskeva 90min Yinjooga-harjoitus, jossa käytämme mukana eteerisiä öljyjä mm.
hormonitoiminnan, vastustuskyvyn ja rentoutumisen tukemiseksi.
Lauantaina aloitamme aamun kehoa lempeästi herättelevällä, sydäntä avaavalla 60min Yin & Yang- joogaharjoituksella.
Sen jälkeen vuorossa on luento ja keskustelua naisen elämänkaaresta perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta; elintavoista, ravinnosta sekä Yinjoogaharjoituksista elämän vaiheiden tukemiseksi ( Sis. Kirjallista materiaalia )
Iltapäivällä mahdollisuus mennä metsäkävelylle, melomaan tai pyöräilemään ja tietysti sitten saunan rentoutumaan.
Ilta päättyy ihana Feminine Yin®- jooga-harjoitukseen, jossa ohjaaja kiertää käsittelemässä asanoiden yhteydessä naisen kehon tärkeimpiä akupisteitä. Jooga-harjoituksen kokonaisvaltaisesti kehoa tasapainottavan sekä hoitavan vaikutuksen viimeistelee 15 min rumpurentoutus.
Sunnuntaina ohjelmassa on Yin & Yang- joogaharjoitus ennen aamiaista ja sitten kotiinpäin täynnä uutta feminine-energiaa.
Osallistujamäärä on max.10 henkilöä.
Seuraamme Covid19-tilannetta, ja on mahdollista että otamme ainoastaan 5 osallistujaa tai retriitti peruuntuu kokonaan. Jos haluat varmistaa paikkasi, niin kannattaa ilmoittautua ajoissa että olet viiden ensimmäisen joukossa!
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.6.2021. Laskun saat sähköpostitse PDF-muodossa n.2 viikkoa ennen retriitiin alkua ja se on maksettavaa eräpäivään mennessä.
Hintaan 340€ sisältyy ohjelman lisäksi yöpyminen puumajassa (tai mahd. Tentsile-teltassa), kaikki ateriat, saunominen yhtenä iltana, sekä kanoottien ja pyörien käyttö.
Omat lakanat ja pyyhkeet voi tuoda mukaan tai vaihtoehtoisesti niitä saa meiltä lisämaksusta,
20€/henkilö.
Puumajoissa on tilaa 10 henkilölle;
3 kahden hengen majaa ja yksi 4 hengen maja.

Details

Start:
July 2 kl. 15:00
End:
July 4 kl. 12:00
Cost:
340€
Event Category:
TOP