Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

***Fullbokat*** Yoga & Shaman Healing

July 19 kl. 15:00 - July 21 kl. 12:00

330€

Känner du längtan till ditt inre? Till att kliva in i din egen fulla potential och styrka? Eller kanske behöver du stöd för processen av healing i ditt eget kropp/sinne-system? Då är denna helg just för dej.

Ankomstdagen innan middagen landar vi i shalan för att grunda och landa i en terapeutisk 90 min Grounding Yin ® yoga behandlings-session (Yin Yoga + meridianmassage). Innan läggdags samlas vi för en stilla stund av själviakttagelse och meditation till bl.a. shamantrummas dova stämma, som vaggar in oss i subtil stillhet.

Första morgonen väcker vi kroppssinnet genom andning, mjuk somatisk yoga och meditation. Innan middagen landar vi åter i den stillsamma, helande Grounding Yin ® behandlingens omfamning. Kvällen avslutas med ca 30 min intuitiv meditation i trummans pulserande rytm.

Sista morgonen inleds med medveten andning, mjuk yoga praktik och klangmeditation.

Jag rekommenderar dej  att ta med dagbok och penna så du kan skriva ner eventuella reflektioner, uppenbarelser och råd.

Karoliina Hellén är en holistisk sinnets och kroppens terapeut som har jobbat med olika sorters terapeutiska aspekter stora delar av sitt liv. Sen 2015 har det varit hennes heltidsarbete. Hon började sin yrkeskarriär med mjukvävnadsmobilation (Kalevalainen jäsenkorjaus), maasage och energibehandlingar. Hon insjuknade i cancer och fann då gnistan för yoga och somatisk kroppsterapi. Hennes läkande resa från terminalskedescancer ledde sen till att hon utbildade sig till yogalärare och -terapeut. Hon studerar nu även Shamansk healing. Intuitiv healing och kropp/sinne-terapier är nära hennes hjärta. Hon brinner för att hjälpa, skapa välmående och urkraft i  medmänniskor, i dej. Hjärtligt välkommen till Emmes Retreats helande natur!

Grounding Yin ® är en terapeutisk yogabehandlingskoncept skapat av Minna Ulmanen (Andersson). Det för samman Yin Yogans mest restorativa positioner med Shiatsu terapi. Dessa två stöder varandra i optimal bearbetning och healing av hela kropp/sinne-systemet.
I priset ingår övernattning i trädhus, alla måltider och ovanstående program.
Anmäl dig via här via senast 19.6. 2019 : https://forms.gle/YkRHXWTRviWDW5ii9
För mera information, ring: 0503545813 (Ulla-Beth)

shaman healing

Haven 4

Details

Start:
July 19 kl. 15:00
End:
July 21 kl. 12:00
Cost:
330€
Event Categories:
,