Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Balans i vardagen via meditation

January 14 kl. 18:30 - 20:00

15€

Behöver du göra en nystart så här i början av det nya året? Upplever du att du har alldeles för mycket på gång och att dina egna behov oftast hamnar lägst ned på “att göra- listan”?
Funderar du över hur du ska få energin och tiden att räcka till allt du vill, behöver och måste och hur du ska få tillbaka kontrollen över ditt eget liv, hitta ett inre lugn och en känsla av tillit till att allt blir precis som det ska?
Då kanske just du vill komma med i en liten trygg grupp för att samtala, reflektera och fundera kring dessa frågor och samtidigt få in meditation som ett redskap på vägen till ett lugnare och mera balanserat liv.
Meditation är något av det bästa vi kan göra för vår inre harmoni. Att meditera en stund varje dag hjälper oss att bli lugnare och påverkar enligt forskning även på hur våra hjärnor fungerar med tanke på minnet, inlärning och känslor.

Den stress och de upplevda krav vi utsätter oss för varje dag gör att vi missar mycket. Vi är inte närvarande i stunden, utan våra tankar är ren i följande möte eller uppgift vi har. Dagens teknik och informationsflödet gör att vi är överallt, förutom i Nuet.

När vi mediterar, övar vi på att vara närvarande och koncentrerade. Vi aktiverar “må bra-hormonet” serotonin, vilket gör oss mer tillfreds och lär oss att hålla fokus. Meditation är ett bra stresshanteringsredskap.

Börja med att ta hand om dig själv genom att göra små val varje dag, så småningom märks resultat, som att du får tillbaka ork och energi, sover bättre, att du kan njuta av tillvaron och ser en ny mening mitt i vardagens sysslor.

Under första träffen bestämmer vi hur många gånger vi ska träffas och vilken kväll i veckan som passar bäst.
Max. 6 deltagare. Pris 15€/gång.
Anmäl dig helst så fort som möjligt, men senast 9.1.19 via fb eller sms: 0503545813

Details

Date:
January 14
Time:
18:30 - 20:00
Cost:
15€
Event Categories:
, ,

Venue

Ub:s mottagning
Pelostrandvägen 2
Nedervetil, 68410 Finland
Phone:
0503545813